Het wil maar niet vlotten..

Vorig jaar kreeg ik last van moeheid, ik raakte overspannen en ging in therapie. Therapie is zoals jullie weten klaar en dat gaat ook echt veel beter alleen is die vermoeidheid niet meer weggegaan..

Begin van de week had ik overleg met mijn huisarts. Ze had verwacht dat het na therapie beter zou gaan. Daarom stelde ze voor om toch mijn bloed eens grondig te onderzoeken. Op Diabetes, op mijn schildklier, B12 en D. Vanmorgen heb ik bloed geprikt. Nuchter want dat moet voor Diabetes. Morgen krijg ik de uitslag al.

Ik ga er vanuit dat ook hier niks uit komt. Schildklier had ik dan toch al eerder gemerkt zou je zeggen. Ook mijn suiker lijkt me sterk.. B12 heb ik in het verleden altijd last van gehad, heb ook injecties daarvoor gehad en pillen maar dit is al jaren onder controle. Ik slik dagelijks B12 bij, dit lijkt me dus ook sterk. Vitamine D lijkt me al helemaal niet logisch, of ik moet een opname probleem hebben want ik slik een multivitamine en kom in verhouding tot andere erg veel buiten. Maar we kunnen het beter allemaal maar uitsluiten!

Zelf denk ik stiekem dat het deels tussen mijn oren zit. Ik ben er de hele dag mee bezig. Mijn ogen werken slechter door de moeheid dus ik druppel ze 3x per dag. Ik ben de hele dag sloom dus misschien houd ik het zelf allemaal wel in de hand. Wat je energie geeft groeit toch..

Ik wacht de uitslagen wel even af. Als er niks uit komt dan moet ik het misschien in de kwaliteit van mijn slaap zoeken. Ik heb al eens een slaapcursus gedaan. Op vaste tijden naar bed, op vaste tijden weer uit bed, geen koffie drinken na 15.00 uur, een uur voor het slapen gaan niet meer op mijn telefoon of naar een apparaat kijken.. Had allemaal geen effect.

Morgen weten we meer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s