Uitslag bloedtest

Ik heb de uitslag van mijn bloedtest en ik ben dus hartstikke gezond. Vitamine D was top, B12 was top, schildklier was hartstikke prima, suiker was ook top. Conclusie: Ik zou me kerngezond moeten voelen maar waarom is dat dan niet zo?

Zit het tussen mijn oren? Praat ik mezelf iets aan? Ik zou willen zeggen “nee natuurlijk niet” maar is dat echt zo?

Is er iets anders mis waar niet op getest is? Moet ik nog meer testen en onderzoeken laten doen? Of kan ik het beter even laten rusten?

Ik denk dat ik maar even niks doe. Geen onderzoeken, geen testen, geen gekke experimenten. Ik ga het gewoon even naast me neer leggen. Gezond eten en sporten en mezelf niet helemaal gek maken. Als ik dan over een paar weken nog slappe Harry ben dan maak ik een afspraak bij de huisarts.

Word vervolgd (of hopelijk niet eigenlijk..)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s