Ziekenboeg in huize Ton-van Bergen

Zondag waren we bij de verjaardag van Emily. Ons nichtje werd één jaar! Er waren een aantal, inclusief Emily, wat aan het snotteren. Je raad het dus al… Mike en ik zijn inmiddels zelf ook aan het snotteren. Ik heb daarbij ook nog een heerlijk branderig keeltje.

Inmiddels gaan er iedere dag een berg paracetamol, anta flu’s, strepsels en lepels honing doorheen. Mike en ik waren het er vanmorgen unaniem over eens dat we ons beide brak voelde. Wel fijn dat we het eens waren, beetje jammer over welk onderwerp 😉

Zondag staat er een etentje op de planning. Deze is al een week verplaatst omdat mijn verstandskies eruit ging en ik vorige week zondag dus echt nog niet kon eten. Zou zonde zijn als we het nu weer moeten verplaatsen.

We gaan het zien! Ik ga nog even op een anta flu zuigen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s