Duurkoop is… juist duurkoop

Je zou zeggen: goedkoop is duurkoop. Bij mij dus niet.

In augustus kocht ik bij onze plaatselijke sportwinkel een paar prachtige Nike Zoom Pegasus 35. De schoen onder de schoenen (voor beginners 😉 ). Mijn oude schoenen van de Decatlon, die ik al zeker een jaar of 3 á 4 had, waren toch wel een beetje aan vervanging toe en aangezien ik het hardlopen weer wat serieuzer wilde oppakken was ik toe aan een nieuw paar.

Bij de sportwinkel heb ik mij goed laten adviseren. Verschillende schoenen gepast. Rondjes op gelopen. Uiteindelijk koos ik dus voor blauwe Nikes. Ik was als een kind zo blij.

Mijn eerste rondje op mijn nieuwe patta’s viel niet mee. Eerlijk? Het deed pijn. Alsof ik op scheermessen liep. Was normaal, want je moet altijd even wennen aan nieuwe schoenen.

Rondje nummer twee was bijna net zo vreselijk. En rondje nummer 3 was ook bijzonder pijnlijk. Er leek maar geen verbetering in te zitten. HOE KON DAT NOU?!

Ik heb zooltjes aangeschaft. Ik dacht ‘misschien helpt dat’. NEE.. ABSOLUUT NIET.

Inmiddels ben ik wanhopig en heb ik met een voet vol blaren mijn oude vertrouwde decatlon stappers weer besteld. 35 euro voor schoenen die wél lekker zitten ipv 90 euro voor schoenen die aanvoelen als scheermessen.

Duurkoop is in dit geval dus wél echt duurkoop 😉

PS: als iemand nog een paar blauwe Nikes wil…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s