Ze mocht weer onder de MRI

Gisteren was het zover.. Annemarie mocht onder de MRI. Dit keer van haar hersenen. Wat we alleen niet wisten is dat ze ook een infuus kreeg.

Rond half 8 vertrokken we naar het ziekenhuis. Een halfuur later waren we er al en parkeerde we de auto. Ik zag aan de rand van de parkeerplaats een rolstoel staan en besloot dat Annemarie niet meer zou lopen. Vooral de laatste weken is het namelijk wel hard achteruit gegaan en merk je gewoon dat het allemaal erg veel pijn doet. Het gaat daarom allemaal erg wankelig en aangezien het ziekenhuis nog in aanbouw is en de parkeergarage daardoor bestaat uit rijplaten leek mij wandelen geen goed plan. Mevrouw nam plaats in de rolstoel en ik reed haar naar de lift. Aangekomen bij de hoofd ingang gingen we naar binnen. Ze wist waar ze moest zijn dus zoeken was gelukkig niet nodig. Ze melde zich aan en we namen plaats in de wachtruimte.

Na een kwartier mocht ze een kamertje in waar ze zich kon omkleden. Hier kreeg ze de verassing dat ze een infuus zou krijgen. Dit was ons namelijk helemaal niet verteld. Nadat het infuus was aangelegd mocht ze onder de MRI. Dit duurde ongeveer 10 minuutjes en was dus vrij snel gepiept. (Het infuus is zodat haar hersenen beter zichtbaar zijn op de MRI).

Toen Annemarie klaar was en ze wat informatie had gekregen over wanneer het verbandje er af mocht verlieten we het ziekenhuis weer. We gingen naar Leidschenhage om even te winkelen. Even de rest van de dag leuker besteden! We hebben heerlijk gegeten en ongelooflijk veel geld uit gegeven en het was echt ongelooflijk leuk.

Dinsdag mogen we weer naar Delft, dan krijgen we de uitslag. Laten we alsjeblieft met zijn allen duimen dat het geen heel erg slecht nieuws zal zijn oké?

Als we meer weten dan laat ik het weer even horen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s