👗👰

Zaterdag mocht ik hem weer aan!

Net voor kerst kreeg ik bericht van Kelly, mijn jurk was binnen! We maakte meteen een afspraak en op 11 januari zou ik mijn jurk gaan passen! Tussendoor kregen we het nieuws van Anne en werd ze ook nog opgenomen in het ziekenhuis, mijn pasafspraak stond dus op losse schroeven.

Maar daar was de reddende engel! Michael stelde voor Annemarie op te halen in het ziekenhuis waardoor ik toch wel samen met mijn moeder mijn jurk kon gaan passen. We zijn daarna zelfs nog geen lunchen!

Ik werd zaterdag alleen wakker met een ongelooflijk rot gevoel. Ik probeerde dit weg te stoppen maar faalde hier faliekant in. Nog voordat we bij Kelly aankwamen had ik al twee keer gehuild en ik voelde me emotioneel gezien ongelooflijk wankel.

Bij Kelly (ministry of dresses) aangekomen duurde het daarom ook maar kort voordat de sluizen weer open gingen. Ugh ik was echt een wrak. Kelly zette thee en we zouden er een leuke afspraak van maken.

Toen ik mijn thee op had zag ik opeens een jurk hangen. Wat een gave jurk dacht ik nog. MAAR DAT WAS DUS MIJN JURK! Ik werd gewoon voor de tweede keer verliefd op mijn jurk. Ik was zo opgelucht. Niet dat ik bang was hem opeens stom te vinden maar ik ben nou eenmaal een twijfelkont. Wel was ik bang dat ik hem niet zou passen, ik was tijdens de feestdagen alles behalve afvallen..

Maar godzijdank past mijn jurk! En hij is zo mooi! Echt alles aan deze jurk is prachtig! Ik voel me er echt zo mooi in! Mijn moeder is ook meteen geslaagd voor een jurk! Een prachtige blauwe jurk! Ook voor mijn zusje had ik een jurk uitgekozen die ze thuis kon passen, deze staat haar ook ongelooflijk goed. In april gaan we weer terug! Mijn moeder en zusje gaan dan ook mee zodat ook bij hun de jurk kan worden versteld.

Nu is het zaak om voor april nog even 5 kg er vanaf te trainen. Hoe slanker, hoe beter 😬 oh en ik moet mijn schoenen alvast gaan inlopen, ze zijn namelijk nogal hoog 😇 nog genoeg te doen dus!

Een gedachte over “👗👰

  1. Caroline van der Arend

    Ik verklap niets! Maar oh oh wat is mijn dochter ontzettend knap in haar trouwjurk. Hij lijkt speciaal voor haar gemaakt. Ik ben super trots op mijn ontzettend knappe dochter😍!! Daar komt de bruid😃.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s