In ondertrouw!

Gisteren was het dan echt zo ver! We mochten in ondertrouw, of eigenlijk mochten we melding maken van het voorgenomen huwelijk. De ondertrouw, zoals vroeger, bestaat namelijk niet meer.

Om half 11 hadden we een afspraak bij de gemeente. We mochten plaats nemen in een klein kamertje. Ik kreeg koffie, Mike kreeg water en de dame legde kort uit wat er vandaag ging gebeuren.

De dame van de gemeente had om te beginnen onze legitimatie nodig en de gegevens van onze getuigen ook had ze wat andere papieren nodig welke we thuis al hadden ingevuld. Gaandeweg legde ze ook uit wat er op de grote dag allemaal gaat gebeuren. We moeten een halfuur voor aanvang aanwezig zijn dan neemt de Babs nog wat dingen met ons door. Ook krijgen we een bode die de stoelen kan aanwijzen voor de genodigden.

Eigenlijk was dat in grote lijnen de ondertrouw. Vooral administratief dus. Binnenkort krijgen we bericht van onze Babs, zij wil dan nog met ons bespreken hoe we de speech voor ons zien en wat we verder wel en niet willen op de grote dag.

Deze stap hebben we in ieder geval alvast gezet!

Een gedachte over “In ondertrouw!

  1. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s