Happy talk – waar word ik nou echt blij van?

Het leven is momenteel een achtbaan. Zoals jullie weten is mijn zusje ziek. Dat klinkt allemaal heel zielig en eigenlijk is dat het ook gewoon. Ik probeer er zoveel mogelijk voor haar te zijn maar anderzijds ook te zorgen dat ik mezelf niet voorbij ren. Ik wil niet weer een mental breakdown zoals eind 2018 op mijn bordje hebben, dat was namelijk echt niet best 😉 Om mezelf dus af en toe op te peppen en ook gewoon een schop op mijn hol te geven heb ik onderstaand lijstje gemaakt. Want als alles even kut is dan moet je vooral denken aan alles wat wél leuk is!

een zonnige dag als het al dagen regent ♥ hardlopen zonder pijn ♥ mijn trouwjurk passen ♥ VERLOOFD ZIJN ♥ Luke die blij komt aanrennen als ik de voordeur open doe ♥ een goede kop koffie ♥ de weegschaal (momenteel dan hé 😉 ) ♥ mijn panda sokken ♥ als mijn Garmin horloge zegt dat ik mijn doel behaald heb ♥ hardlopen na een drukke werkdag ♥ met Michael op de bank (geluk is zo simpel 😉 ) ♥ zalm en roomkaas op knäckebröd ♥ dat het eerder licht is in de ochtend ♥ iedere ochtend wakker worden naast Michael (en twee luid miauwende katten) ♥ dat mijn moeder vandaag jarig is GEFELICITEERD MAM ♥ warme chocolademelk met slagroom ♥ garnalen in knoflook (het liefst van de bbq maar hé uit de wok is ook goed 😉 ) ♥ SUSHI ♥ foto’s en filmpjes van Emily ♥ muziek ♥

Een gedachte over “Happy talk – waar word ik nou echt blij van?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s