Mijn nieuwe beste vriend

Één keer per week zit ik trouw bij de fysio voor m’n massage. Dit klinkt een stuk lekkerder dan het in werkelijkheid is maar het werkt wel als een malle. Aangezien één keer per week een behandeling te weinig is moest ik thuis ook aan de slag. Hiervoor heb ik een heus martelwerktuig aangeschaft.

Een foamroller. Een wat? Een roller gemaakt van foam met allemaal uitstekende puntjes erop. Klinkt niet als een martelwerktuig toch? Nou geloof mij als ik zeg dat die foamroller verdomd veel pijn doet.

Het martelwerktuig

Het idee van de roller is dat je er je knopen goed mee los kan rollen. Ik doe dit nu dus vrijwel iedere per dag, schreeuwend van de pijn, maar ik merk verschil! Het gaat de goede kant op!

Oh en voor de mensen die denken: schreeuwend van de pijn? Is die meid een watje? Nee zeker niet, ik heb de blauwe plekken als bewijsmateriaal 😅

Blauwe plekken van de heerlijke foamrol massage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s