Dag januari, hallo febuari

Januari was een gekke maand. De maand duurde gevoelsmatig ook erg lang. Het was een donkere regenachtige en drukke maand!

Op de tweede dag van januari zaten we al weer in het ziekenhuis met Annemarie. Ze kreeg een MRI van haar hersenen. Vijf dagen later, toen januari pas een week oud was, kregen we te horen dat ze definitief MS heeft. Daarna ging alles mega snel en op donderdag de 9e lag ze al in het ziekenhuis voor haar eerste prednisonkuur en een beenmergpunctie.

Op 11 januari mocht ik mijn trouwjurk weer aan! Ook is mijn moeder geslaagd voor een super leuke jurk en kwam ik een jurk tegen voor Annemarie die ik voor haar meegenomen heb zodat ze deze thuis even kon passen. Ook de jurk voor Annemarie werd later die middag goed gekeurd. In de middag mocht mijn zusje het ziekenhuis weer verlaten en is ze opgehaald door Michael. De driedaagse prednisonkuur zat er gelukkig weer op!

Op 11 januari waren we bij de verjaardag van de oma van Michael. Oma mocht 93 kaarsjes uitblazen!

Op 14 januari gingen Michael en ik in ondertrouw! Ook was Michael jarig en dit hebben we dus ook gevierd 🙂 ! Tussendoor ging ik nog met Annemarie mee naar de MS verpleegkundige waar ze te horen kreeg dat ze vanwege de revalidatie het beste met school kon stoppen. Een klap in haar gezicht..

Een dagje later, op 15 januari, hadden we weer een verjaardag! Dit keer was de andere oma van Michael jarig! Na het werk zijn we gezellig naar Alblasserdam geweest, waar oma woont, voor een kopje koffie en een plak zelf gemaakte cake!

Op 17 januari hebben Michael en ik trouwringen uitgekozen. Welke het geworden zijn blijft nog even geheim. Onderstaande ringen zijn het in ieder geval niet geworden 😛

Dan zou je denken dat de verjaardagen nu achter de rug zijn maar niks is minder waar! Op 21 januari mochten mijn moeder en Harry (haar tweelingbroer) 54 kaarsjes uitblazen! Reden voor een feestje dus nodigde mama ons op zondag 26 januari uit bij de Watertuin voor een lekker lunch 🙂 !

Op 30 januari had ik dan echt het laatste uitje! Een uitje met mijn werk dit keer. Ieder jaar gaat TNI (Duitsland team) karten met Wolter Koops. Dit jaar mocht ik mee! Eerst zijn we wezen karten in Delft en daarna hebben we heerlijk gegeten. Voor mij was het de eerste keer dat ik ging karten en ik ben dus ook laatste geworden. Maar dat mocht de pret niet drukken! Het karten, maar ook het eten, was erg leuk (en lekker) 🙂

Tussen alle feestjes door is er ook gewoon gewerkt en heb ik zoals jullie konden lezen ook lekker gesport. Het sporten ging met vallen en opstaan. Mijn blessure is nogal hardnekkig en zorgt voor wat ongemak. Voluit trainen mocht (en mag) dus niet en ook moet ik het bij twee keer per week hardlopen houden. Wél geniet ik enorm van het hardlopen, misschien juist wel omdat ik maar twee keer per week mag. Of eigenlijk mocht want op 26 januari maakte ik een gekke beweging en sinds dien is het uit met de pret. Ik heb niet meer hardgelopen en zelfs wandelen is pijnlijk. De fysio heeft geadviseerd even rustig aan te doen en niet hard te lopen tot de pijn helemaal verdwenen is. Daarna mag ik rustig weer een rondje gaan lopen. Trainen met Olympus ’70 mag pas weer als ook die rustige rondjes volledig pijnvrij gaan. Hopelijk mogen we snel weer!!

Januari was dus, zoals je kunt lezen, een drukke maand met veel verjaardagen. Februari word een vrij rustige maand. Op mijn werk loopt mijn contract binnenkort af dus ik verwacht hier binnenkort ook iets over te horen. Ik hoop (en ga er vanuit) dat ik gewoon weer een jaartje mag blijven! Verder ga ik proberen mijn blessure nu echt de baas te worden. Luisteren naar mijn lijf en fysio en niet hardlopen als ik ook maar een mini pijntje voel. Het word een uitdaging want het hardlopen is nogal een verslaving dus eigenlijk wil ik natuurlijk gewoon door maar ik besef mij ook dat als ik nu door de pijn heen loop ik misschien iets permanent sloop. Nooit meer kunnen hardlopen is erger dan een paar weken rust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s