Knopen doorhakken

De pijn in m’n been word weer erger. Met MS motion in mijn achterhoofd weet ik dat ik moet trainen anders red ik de 10 kilometer nooit. Ik ben bang dat ik weer over mijn grenzen heen ga en straks nog langer niet kan hardlopen.

Ik heb de organisatie gemaild of ik mijn aanmelding kan aanpassen naar 5km. Kan dat niet dan ben ik bang dat ik hem aan mij voorbij moet laten gaan.

Ik vind het jammer en baal als een stekker maar ik denk dat blijven aanklooien niet de beste manier is. Ik help mijn lijf zo alleen maar de vernieling in..

De komende dagen ga ik rust houden. Ik heb twee plekken op mijn rechter scheenbeen die niet goed voelen. Maandag mag mijn fysiotherapeut weer aan de slag. Hopelijk kan ik dan daarna weer wat gaan opbouwen.

Ik hoop dat ik snel weer van de pijn af ben!

Een gedachte over “Knopen doorhakken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s