Dat is toch fantastisch?!

Mijn zusje werkt bij de Jumbo op de bakkersafdeling. Toen ze ziek werd heeft ze dit aangegeven bij haar baas. Ze heeft bij de Jumbo een 0 uren contract dus wij hadden verwacht dat ze haar ontslag mocht ondertekenen. Niks was minder waar!

Eerlijk is eerlijk, ik had het begrepen als de Jumbo geen zin had gehad in al dit gedoe. Een contract ontbinden is dan toch vaak makkelijker en vooral bij een grote supermarktketen geven ze niet veel om hun medewerkers (uitzonderingen daar gelaten). De Jumbo in Poeldijk is duidelijk een uitzondering op de regel!

Mijn zusje krijgt alle ruimte om zelf te ontdekken hoeveel en of ze kan werken. Er word rekening met haar gehouden en haar baas is oprecht geïnteresseerd in haar herstel. En eigenlijk verdiend deze man gewoon een lintje. Mijn zusje heeft door de houding van haar baas en haar collega’s zoveel rust in haar hoofd. Als het werk moeilijk was gaan doen had dat alleen maar voor stress gezorgd. Stress en MS is een slechte combinatie.

Dus bij deze wil ik, uit de grond van mijn hart, de baas en collega’s van Annemarie bedanken! Jullie zijn stuk voor stuk fantastische mensen. Waren er maar meer zoals jullie! Bedankt, bedankt en nogmaals bedankt!

Bloemen, gekregen van haar collega’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s