Producten van de Action voor na het sporten

Iedereen komt wel eens bij de Action. Ik persoonlijk altijd voor hobby spulletjes zoals washitape of breigaren maar vandaag was ik er voor spulletjes voor na het sporten of zoals bij mij voor tijdens een blessure. Zijn de spullen van goede kwaliteit of heb je er eigenlijk niks aan? Je leest het hier!

Van mijn fysio moet ik iedere dag even over mijn foamroller heen. Dit zorgt er voor dat mijn spieren beter doorbloed worden en ze soepel blijven (of worden in mijn geval). Deze foamroller heb ik gekocht bij de Action (what a surprise haha)

De foamroller is stevig en behoud zijn vorm goed. Hij is compact en neemt dus weinig ruimte in beslag. Ik kan het niet vergelijken met andere foamrollers maar voor mij werkt de foamroller van de Action erg prettig. De foamroller is te koop voor €6,99.

Na het sporten kan het fijn zijn om je spieren te behandelen met een cool zalf. Cool zalf zorgt ervoor dat je spieren minder stijf worden. Bij mij zorgt het ervoor dat de pijn van mijn blessure tijdelijk naar de achtergrond verdwijnt. Uiteraard kan je dure spray of zalf kopen bij de drogist, meestal kost dit +- €10. Bij de Action kost de active verkoelende zalf maar €2,29. De tube beval 150 ml. De zalf smeert makkelijk en plakt niet. Het duurt ongeveer 5 minuten voor de zalf is ingetrokken en daarna blijft het verkoelende effect zeker een uur aanwezig. Ik ben voor de prijs erg onder de indruk van de werking en kwaliteit van de zalf!

Als je last hebt van triggerpoints kan het fijn zijn deze te masseren. Dit kan met een foamroller maar ook met een massage bal. Bij de Action kost deze €1,99. De massage bal werkt prima alleen als je iets harder duwt rolt het balletje niet heel soepel. Voor de prijs is hij prima al ben ik wel van mening dat je net zo goed een tennisbal kunt gebruiken 😉

Als je op een gegeven moment kuit problemen krijgt kan een sport brace fijn zijn. Bij de Action kost een brace €0,89 en je kunt kiezen uit 4 maten (S, M, L, XL). Voor het geld vind ik de brace erg goed! Ik heb gekozen voor maat S, deze zit straks maar knelt niet af. Zeker een aanrader dus!

De tijd zal moeten uitwijzen of de kwaliteit van de producten goed blijft maar voor het geld is het sowieso het proberen waard. Over de cool zalf ben ik erg te spreken. Ik gebruik dit nu enkele dagen in combinatie met de kuit brace en mijn pijn neemt zeker af! De foamroller gebruik ik inmiddels al 2 weken en deze vind ik erg fijn!

De conclusie is dus dat je prima uit de voeten kunt met producten van de Action. Het is dus absoluut niet nodig om voor sommige producten meer te betalen, de cool zalf is bij de meeste drogisten zelfs 4x zo duur.

Ik hoop dat je iets gehad hebt aan deze blog. Als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag!

2 gedachtes over “Producten van de Action voor na het sporten

  1. Pingback: Dat valt mij dan toch op hé – Het is Maan

  2. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s