Het word mijn eerste D.N.F.

Over 4 weken heb ik een wedstrijd. 5 kilometer. Ik zit midden in mijn hardloop-stop en loop dus precies niks. Over 4 weken een 5 kilometer hardlopen moet ik kunnen. Gewoon op karakter. Maar voor welke prijs?

Moet ik wel starten en dan na een paar kilometer uitstappen? Kan ik dat überhaupt? Of loop ik dan eigenwijs als ik ben door, ook al doet het pijn? Waarschijnlijk dat laatste.. Is niet starten dan niet gewoon veel verstandiger?

Ik heb twee stemmetjes in mijn hoofd. Stemmetje 1 zegt “je moet verstandig zijn en niet starten. Stemmetje 2 zegt “5 kilometer loop je prima op karakter en wat maakt een beetje pijn nou uit?”. Mijn hart wil luisteren naar stemmetje 2, mijn hoofd moet luisteren naar stemmetje 1.

Kijken naar de wedstrijd ga ik sowieso. Het is tenslotte een thuiswedstrijd en al mijn maatjes van het Lopersproject starten wel! Ik kan dus sowieso gaan aanmoedigen! Ik ben benieuwd hoe ik mij voel in de 30 minuten dat zij lopen maar ik niet. Dit zou mijn PR moment worden. Tja, je kan niet alles hebben.

Na een wedstrijd kijk ik altijd bij de uitslagen. Waar sta ik, wat heb ik gedaan en wat is mijn uiteindelijke eindtijd? Dit keer zullen hier 3 letters staan.. D.N.F. Did not finish.. Het word de eerste en hopelijk laatste keer dat dit achter mijn naam zal staan. Iedere hardloper weet het, D.N.F. wil je niet. Over 4 weken is het alleen onvermijdelijk..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s