Goed nieuws!!!

Vanwege de MS van mijn zusje was mijn moeder opzoek naar een nieuw huisje. Ze had zich ingeschreven voor een nieuwbouw appartementje maar dit word jammer genoeg niks. Ook had ze zich ingeschreven voor een appartement in een dorp verderop. Donderdag had ze een bezichtiging en vandaag kreeg ze goed nieuws!

Mijn moeder (en zusje) worden trotse eigenaar van hun nieuwe appartementje! Alles lekker gelijkvloers. Maandag is al de sleuteloverdracht!

Mijn moeder en zusje wonen nu op 5 minuten fietsen. Dit word straks een kwartiertje. Maar het maakt allemaal niet uit want dit is zoveel beter voor ze! Mijn moeder wilde binnen 10 jaar toch sowieso wel gelijkvloers gaan wonen en wat kleiner. Het komt nu gewoon wat eerder. Voor mijn zusje is het fijn dat als ze een kuur heeft gehad en gesloopt is ze niet al die trappen op hoeft maar gewoon in haar bed kan ploffen.

Ik ben echt ongelooflijk blij voor ze! Binnenkort sta ik dus weer met een verfkwast in mijn hand. Zin in!

2 gedachtes over “Goed nieuws!!!

  1. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s