Hardlopen week 8

Ook dit keer doet de titel vermoeden dat er hardgelopen is. Tja dit is dus niet waar maar wat heb ik dan wel gedaan? Je leest het hier!

Op maandag kreeg ik mijn zooltjes. Dit was (en is) erg wennen. Wandelen gaat inmiddels weer maar hardlopen spijtig genoeg nog niet. Ik doe als alternatieve training nog steeds fietsen op de hometrainer alleen komt ook dit mij inmiddels best wel mijn strot uit. Het is zo ongelooflijk saai.

Op woensdag heb ik 45 minuten op de hometrainer gezeten en 10 minuten mijn core getraind. Dit was fijn. Het fietsen blijft saai maar de oefeningen voor mijn core vind ik wel erg leuk.

Verder heb ik niet meer op de hometrainer gezeten. Ik ben wel iedere dag (behalve de maandag) gaan fietsen naar mijn werk. Dit was vooral een erg regenachtige bedoeling maar het voelde wel fijn!

Van de fysio moet ik 2x per dag oefeningen doen. Dit doe ik dus ook netjes. Dit zijn oefeningen voor mijn diepe buikspieren. Ook moet ik mijn kuiten stretchen. Vooral bij mijn diepe buikspieren voel ik echt al verschil! Mijn bekken kantelen niet meer naar binnen als ik de oefening doe. Vanavond heb ik weer een afspraak bij de fysio, ik ben benieuwd of ze tevreden is!

Ik verwacht, gekeken naar de pijn (die ik dus eigenlijk niet meer heb sinds afgelopen vrijdag!) dat ik vanaf volgende week (week 10) weer wat kan gaan opbouwen. Dit begint met een weekje wandelen en daarna ga ik pas weer hardlopen. Hopelijk dus in de ‘Hardlopen week 11’ weer echt hardlopen ipv wandelen en hometrainer!!

Word vervolgd 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s