Mijn broek past niet meer

Oke, ik heb wat raars. Ik sport natuurlijk niet echt en oke het eten gaat ook niet zoals bedoelt is maar toch was de weegschaal tevreden. Vandaag zit ik alleen totaal niet lekker in mijn broek..

Ik snap niet hoe het kan. Er is gewicht af. Al ruim 2 kilo sinds ik deze broek heb. Dan zou hij toch losser moeten zitten? Maar waarom knelt hij dan zo bij mijn bovenbenen? Heeft dat fietsen op de hometrainer mij spieren gegeven? Nee toch?

Het is een raadsel. Ik kom er gewoon niet uit. Heb ik mijn broek misschien te warm gewassen? Het kan niet zo zijn dat ik aangekomen ben. Vandaag heb ik nota bene een extra gaatje gemaakt in mijn riem, hij moest strakker. Dan kan mijn broek toch niet ook strakker zitten? HOE DAN!?

En toen viel het kwartje. Vorige week had ik geen zin om te wachten tot de was droog was en gooide ik mijn broek in de droger. Ik moest en zou namelijk juist die broek dragen. Ik denk dus echt dat mijn broek gekrompen is. Of nou, ik hoop dat hij gekrompen is. Het alternatief is namelijk minder rooskleurig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s