Dag februari, hey hallo maart

En toen was februari gewoon ook al weer voorbij. 2020 gaat echt als een trein zeg. Over 3 maanden zijn we gewoon getrouwd en is het jaar ook al weer bijna op de helft. Maar terug naar februari! Het was weer een prachtig maandje, lees je mee?

Werk
Ik had mijn eerste audit! Een audit is een keuring. Er komt dan een mannetje vanuit Engeland naar ons koude kikker landje om alle statiegeld kratten te tellen. De aantallen kwamen nagenoeg overeen en Gorden (hij voerde de audit uit) was erg te spreken over hoe we het gedaan hebben het afgelopen jaar. Met een berg veren in mijn reet namen we afscheid. Ik naar mijn computer, hij terug naar de UK.

Mijn contract loopt bijna af en ik was dus best benieuwd wat er met mij ging gebeuren. Goed nieuws! Mevrouw van Bergen krijgt een vast contract. Hier ben ik dus ongelooflijk blij mee 🙂

Verder is het steeds wat drukker aan het worden op het werk. Het seizoen start binnenkort dus ik maak mijn planningen en bestel een berg aan fust. Heerlijk dat er weer lekker wat reuring is!

Trouwen
We hebben onze ringen in januari besteld en in februari waren ze gewoon al binnen! Bij het passen bleek de mijne qua maat perfect. Bij Michael ging hij wel wat lastig over zijn vinger heen. Zijn vinger was namelijk opeens warm. Nu zou je denken ‘nou en’.. Michael zijn handen zijn NOOIT warm. Door de warmte zat de ring alleen best strak. Als zijn handen een keer wat kouder zijn gaat hij nogmaals passen. Aanpassen kan altijd nog 😉

We zijn bezig geweest met de trouwkaart. We hebben een proefdruk besteld van een gewone full colour bedrukking en gaan ook nog een proefdruk bestelen van een kaart met goudfolie. Stiekem denk ik wel dat het goudfolie gaat worden. Lekker chique 😉

We hebben een trouwambtenaar gekozen! De gastenlijst definitief gemaakt. We zijn bij de bloemist geweest. Genoeg gedaan dus maar ook nog genoeg te doen. Hier over vast in maart meer 🙂

Sporten
Tja wat kan ik zeggen.. Mijn schenen gaven op. Ze wilde niet meer. Ik kreeg (nou ja kreeg…) zooltjes en hoopte op het beste. Inmiddels loop ik nog steeds niet, ik fiets wel. Verder ligt alles qua sport jammer genoeg hartstikke stil..

MS
Bij mijn zusje kwam goed nieuws! Ze mocht weer een paar uur per week gaan werken. Mijn zusje was ongelooflijk blij.

Vanwege de MS van Anne wilde mijn moeder verhuizen en ook dit lukte in februari! Op 24 februari kreeg ze de sleutel van haar nieuwe gelijkvloerse paleisje!

Op 26 februari had mijn zusje haar eerste infuus in het ziekenhuis. Hierin zit een medicijn met een verdomd moeilijke naam (Tysabri). Het schijnt nogal een paardenmiddel te zijn.

En verder?
Verder was het een heerlijke maand. Mike en ik zijn lekker aan het rommelen met de bruiloft. Foto’s zoeken van bloemen voor inspiratie, allerlei trouwkaarten bekijken, teksten bedenken, muziek zoeken voor de ceremonie. We zijn er maar druk mee. Mike mag over een paar dagen een pak gaan uitzoeken! Spannend hoor, ben benieuwd waar hij mij mee verrast op 29 mei. Even voor Michael: GEEN KILT!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s