Aan de klus

Mijn moeder en zusje hebben dus een nieuw huisje. De afgelopen tijd waren we er veel te vinden. Eerst om alles te schuren en nu om te verven! Leuk maar ook vermoeiend. Het is wel fijn te zien dat het huisje er enorm van opknapt. De vorige bewoners hielde namelijk nogal van geel..

Het huisje ligt in Poeldijk op loopafstand van de Action. Ook de Jumbo is lekker dichtbij, hier werkt mijn zusje dus dat is ideaal. Er zit ook een gezondheidscentrum tegenover het appartementencomplex, geen idee of dat iets is voor mijn zusje maar handig is het vast. Mijn zusje haar revalidatie is in Den Haag en dat is vanuit Poeldijk ook goed te doen. Allemaal erg positief dus!

Het huis is nogal vergeeld. Vrij retro, met gele ramen. De witte verf op de muren geeft het huis weer een fris gevoel. Het knapt er enorm van op. Mijn zusje is enorm blij met haar nieuwe kamer. Het is groot, licht en heeft een ingebouwde kast. Super praktisch dus! Vooral het feit dat het zo ruim is is heel fijn. Het heeft ook geen drempels. Allemaal handig voor het geval ze toch nog in een rolstoel terecht komt.

Verder is alles gelijkvloers. Het heeft drie slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een badkamer en een apart toilet. Aan de voorzijde is de galerij, aan de achterzijde een balkon. De woning is erg licht en ook vrij ruim eigenlijk. Je verwacht aan de buitenkant niet dat de binnenkant zo ruim opgezet is.

Op 31 maart moet mijn moeder vertrekken uit Naaldwijk, dan loopt de huur daar af. We moeten dus nog even aan de bak om alles af te krijgen. Wel gaat het mega snel. Bij één slaapkamer moeten alleen de plinten en het kozijn nog in de lak gezet worden. Verder is op de woonkamer en hal na overal het plafond gewit en zijn de muren in mijn moeders kamer ook al gewit. Er moet nu vooral gewerkt worden aan de plinten en kozijnen, dat zal namelijk nog best wat werk gaan kosten aangezien het allemaal dus heel erg geel is.. één keer lakken is dus niet voldoende.

Deze week komen ze de vloer inmeten en hopelijk kunnen ze die dan ook snel leggen. Daarna kunnen de meubels worden verhuist. Ik denk dat het over twee weken al wel bijna af zal zijn! Het hangt natuurlijk wel allemaal af van hoe snel we af zijn van de gele kozijnen, dat gaat echt nog wel even wat grijze haren opleveren ben ik bang haha.

De komende tijd gaan we met zijn alle nog even knallen dus!

Een gedachte over “Aan de klus

  1. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s