Achteruitgaan in gewicht

af·val·len (viel af, is afgevallen)

  1. naar beneden vallenvan een trap afvallener zijn twee deelnemers afgevallen zij doen niet (meer) mee
  2. ontrouw wordenvan zijn geloof afvallen
  3. achteruitgaan in gewicht

Ik ben niet naar beneden gevallen. Van mijn geloof afvallen doe ik af en toe maar ook daar gaat dit blogbericht niet over. Achteruitgaan in gewicht, that’s the one.

Ik ben inmiddels een tijdje bezig en ik heb goede en minder goede dagen. Op goede dagen maak ik verstandige keuzes, eet ik fruit ipv chocolade. Op minder goede dagen eet ik chocolade ipv fruit. Veel chocolade vaak..

In die weken mocht ik niet echt sporten vanwege mijn blessure. Dit vond ik lastig en ik merkte ook dat het afvallen daarom langzamer ging dan bij vorige pogingen. Niet sporten zorgt er ook voor dat ik minder goed in mijn vel zit waardoor ik meer zin krijg in slecht voedsel. Af en toe heb ik hier aan toegegeven, de boog kan tenslotte niet altijd gespannen zijn. Vaak heb ik ook karakter getoond en het slechte voedsel niet gegeten.

Inmiddels mag ik weer een beetje sporten en ik verwacht dus ook dat het afvallen nu weer wat sneller zal gaan. Er hoeft niet echt veel meer af, het doel is nu meer om een wat strakker lijf te krijgen. Ik wil dus ook wat meer krachttraining gaan doen om mijn benen en armen wat strakker te maken.

Wat is er tot nu toe gebeurd:
Zo af en toe weeg ik mij en tot nu toe ben ik vaker blij verrast dan teleurgesteld, wat goed is natuurlijk! Inmiddels is er 3kg af en is er 4 cm verdwenen rond mijn buik. Ook ben ik wat centimeters kwijt rond mijn armen en benen. Mooie cijfers dus!

Het gaat dus eigenlijk best goed. Voorlopig ga ik nog even door. Over iets minder dan 3 maanden gaan we trouwen en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik zal stralen die dag. Stralen met wat kilootjes minder 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s