“Ik ben gewoon een beetje lomp”

Ik zei het al eens eerder maar ook nu geldt weer: ‘never a dull moment in my life’

Gisteren kreeg ik een appje: “Anne heeft het voor elkaar hoor, ze zit in een rolstoel”. Huh wat!?
Screenshot_20200312-111658.jpg

Even terug naar het moment. Annemarie is dus van haar fiets gevallen. Ze wilde bij een stoplicht op het knopje drukken en verloor haar evenwicht. Ze ging vervolgens door haar enkel en toen was het uit met de pret. Er stopte gelukkig een auto en de bijrijder heeft Anne de stoep op geholpen. Ze heeft haar fiets daar achtergelaten en is vervolgens door een wildvreemde thuis gebracht.

Mijn moeder heeft mijn zusje uiteindelijk naar Delft gebracht (dit moest van het behandelcentrum) waar ze een foto hebben gemaakt van haar enkel. Er zit dus een scheur in het bot van haar enkel. Ze heeft nu ongelooflijk mooi blauw gips om haar been en voet en mag een week niet lopen. Daarna word het gips vervangen en moet dit nog eens 5 (!!!) weken blijven zitten.

IMG-20200312-WA0002.jpg

Mijn moeder en zusje zitten midden in een verhuizing. De timing is dus fantastisch. Bij ons (de van Bergen’s en van der Arenden) is timing altijd een dingetje. Zulke dingen gebeuren altijd om de meest waardeloze momenten. Maar goed, we klussen dan maar vrolijk verder zonder Anne.

Zoals je kunt zien is Annemarie een beetje de pechvogel van de familie. Op de vraag of ze nog iets wilde zeggen tegen jullie, de lezers zei ze: Alleen dat ik super lomp ben 😛

 

3 gedachtes over ““Ik ben gewoon een beetje lomp”

  1. Pingback: Update update update – Het is Maan

  2. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s