Gaan we nog wel trouwen?

Het is je vast niet ontgaan het Coronavirus is overal. Ook in Nederland worden nu evenementen afgelast of verplaatst. De marathon van Rotterdam gaat niet door, je mag niet meer vliegen naar Amerika. De horeca heeft de deuren gesloten. Gaat onze bruiloft nog wel door?

Ik volg alle berichten omtrent Corona en probeer vooral niet te nerveus te worden. Onze bruiloft is nog best ver weg dus er kan nog van alles gebeuren. Ik houd er wel rekening mee dat het misschien anders gaat lopen dan we willen. Misschien moeten we zorgen dat mensen verder uit elkaar kunnen zitten tijdens de ceremonie? Mogen Mike en ik elkaar nog wel zoenen na de ceremonie of word het ‘u mag de bruid een elleboog geven’?

Spannend vind ik het zeker en ik hoop dat de maatregelen die de regering neemt genoeg zijn om het virus binnen enkele weken het land weer uit te krijgen. Het klinkt allemaal misschien heel egoïstisch dat ik mij zorgen maak om mijn bruiloft terwijl er wereldwijd mensen overlijden aan dit virus maar ik leef zo erg toe naar deze dag dat ik het echt heel erg verdrietig zou vinden als het niet doorgaat. Enerzijds omdat het om veel geld gaat, anderzijds omdat ik er gewoon heel erg naar uit kijk. We zijn ruim tien jaar samen en ik kijk ongelooflijk uit naar het moment waarop ik Michael mijn echtgenoot mag noemen.

Ik hoop dat we deze pandemie snel onder controle hebben. Dat het normale leven gewoon weer verder kan. Ik ga nu even in een zakje ademen want ik word er toch een partijtje nerveus van..

*update: de gemeente geeft aan dat de ceremonie (als de maatregelen niet veranderen) gewoon door kan gaan omdat we minder als 100 gasten hebben. Ook de feestlocatie zegt geen problemen te zien, zoals het er nu naar uitziet. Uiteraard houden ze de berichtgeving in de gaten. Veranderd er iets dan horen we dat.

** Ik heb er inmiddels slapeloze nachten van en overdag barstende hoofdpijn. Bizar wat stress met je lijf doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s