Het was geen beste dag

Gisteren was geen beste dag. Ik had al een paar nachten niet geslapen en was daardoor zo labiel als een tandenstoker. Daarbij stegen de spanningen over de bruiloft en Amerika ook nogal tot grotere hoogte.

De trouwkaarten versturen we nog even niet. Dit gaan we waarschijnlijk pas na 6 april doen. Hopelijk mogen en kunnen we gewoon trouwen en willen in ieder geval de belangrijkste mensen er bij zijn. In het ergste geval trouwen we nog kleiner als dat al het plan was. Nog intiemer, heeft ook wel wat natuurlijk 😉 Ik lees de liveblog van het AD maar verder probeer ik mij een beetje af te sluiten van al het nieuws, ik word er namelijk best verdrietig van.

Amerika is nog ver weg, we vertrekken pas in september. Ik ga er dus vanuit dat dat gewoon door kan gaan. Is dat niet het geval dan heb ik geen idee hoe dat gaat uitpakken. Zijn we dan de aanbetaling kwijt of zijn we daar voor verzekerd? Dat moeten we allemaal nog uitzoeken maar dat doen we op een later, wat rustiger moment.

We moeten de komende weken flexibel zijn. Als er iets is wat ik niet ben dan is het flexibel. Kijk alleen al naar mijn werk. Ik maak iedere dag een to do list en werk van boven naar beneden. Komt er iets tussen wat eerst moet dan ben ik daarna altijd even volledig de draad kwijt. Flexibel, niet mijn sterkste kant. Maar ook dat kan je waarschijnlijk leren dus laten we dit dan maar zien als een grote leerschool.

En wat nu? Vooral zorgen dat ik kalm blijf. Ik krijg namelijk allemaal rare kwaaltjes vanwege de stress. Mijn maag doet zeer, zal mijn maagzweer wel zijn die opspeelt als ik stress heb. Mijn hoofd doet pijn. Ik slaap slecht.. Huilen lucht op en maakt mijn hoofd wat leger. Gisterenavond heeft Michael dus ook zijn vriendinnetje verloofde mogen troosten. Wat was ik het zat zeg.

We wachten het gewoon af. We bekijken het van dag tot dag en als het uit de hand loopt en niet meer verstandig is om de bruiloft door te zetten dan nemen we uiteraard dat moeilijke besluit. Diep in mijn hart hoop ik dat het niet nodig zal zijn.

Een gedachte over “Het was geen beste dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s