Hardlopen week 12

Dit keer iets later dan normaal maar hier is hij dan hoor! Mijn hardloopavonturen in week 12. Lees je mee?

Op woensdag stond ik weer buiten voor een rondje rennen. Dit keer stond er op het programma 4 x 3 minuten joggen met in de rust 3 minuten wandelen. Het was prima weer voor een rondje rennen dus ik deed daarom ook weer met een grote glimlach mijn hardloopschoenen aan. Vanwege de spanning omtrent onze bruiloft liep ik erg geforceerd. Heel fijn voelde het hierdoor dus ook niet. Mijn benen waren zwaar en ik zat niet zo lekker in mijn vel. Mijn schenen daarentegen deden geen pijn!

Vrijdagavond gingen we ook weer. Ik had er zin in. Het zonnetje scheen en op het programma stond: 5 x 3 min joggen met in de rust 3 minuten wandelen. Wederom geen last van mijn schenen! 🙂

Op zondag was het officieel wedstrijddag maar ik zou niet starten vanwege mijn blessureleed en hij werd dus ook afgelast vanwege corona. Niet naar mijn teamgenoten kunnen kijken dus. Zelf heb ik wel een rondje gerent. Wat stond er op het programma? 5 x 3 minuten joggen met in de rust 2 minuten wandelen. Het was een heerlijk rondje. Het was warm en het voelde allemaal erg ontspannen!

Dat was week 12 al weer. De weken vliegen voorbij!! Hopelijk zie ik je volgende week weer bij een nieuw weekverslag!

Tot dan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s