Ik voelde het al

Mijn gevoel zit er niet vaak naast en ook nu kreeg mijn gevoel jammer genoeg gelijk.

Al dagen was ik niet lekker vanwege de spanning. Ik had hoofdpijn en een stijve nek. Ik was gewoon in mijn hoofd zoveel bezig met onze bruiloft dat ik er ziek van werd.

Maandagavond kwam dan toch het ‘verlossende’ woord van het kabinet. Alle bijeenkomsten zijn verboden tot 1 juni. Wij zouden 29 mei trouwen. Jammer maar helaas.

Ik was verdrietig. Heb maandagavond een hele tijd gehuild. Ik baalde echt als een stekker. Als snel kwam de regelneef in mij naar boven en heb ik mij weer op de bruiloft gestort. Wie moeten we mailen? Welke dingen moeten we verzetten? Want trouwen willen we natuurlijk nog steeds.

We zijn nu aan het kijken voor een datum later dit jaar. Ergens in september hopen we alsnog te kunnen trouwen. Als dit niet gaat, dan word het jammer genoeg pas 2021, maar dat is dan maar zo. Het belangrijkste is dat iedereen om ons heen gezond is en blijft. De rest zien we dan daarna wel weer.

Na de persconferentie maandagavond heb ik geen oog dicht gedaan. Niet eens vanwege het nieuws over onze bruiloft. Nee ik kreeg hoge koorts en ben uiteindelijk maar naar de bank verhuist. In de ochtend was mijn temperatuur 39,2 graden. Veel te hoog dus. Ik werkte al thuis en zag al niemand anders meer dan Michael maar ik heb mijn leidinggevende toch maar even een berichtje gestuurd dat ik voorlopig niet meer naar kantoor kom. Ook Michael zit nu thuis omdat hij door mijn koorts niet meer naar kantoor mag, Allemaal super vervelend!

Hopelijk voel ik mij snel weer helemaal beter en kunnen we beide weer af en toe het huis uit. Ook hoop ik dat we als ik weer beter ben de bruiloft weer kunnen gaan plannen, dat begint nu technisch gezien natuurlijk weer helemaal opnieuw.

2 gedachtes over “Ik voelde het al

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s