Is het corona?

Inmiddels ben ik een paar dagen ziek. Ik heb koorts, rillingen, ongelooflijke hoofdpijn en sinds 2 dagen ook dichtgeknepen longen. Echt goed gaat het dus niet.

Vandaag merk ik eindelijk weer een beetje verbetering. Mijn hoofdpijn is iets minder en mijn koorts viel mee (38,5 graden). Ik merk ook dat het in de loop van de dag beter gaat. Vooral de nachten zijn drama. Mijn longen voelen wel alsof er een laagje water in zit, dit moet ik dus wel in de gaten houden.

Voor de zekerheid heb ik de GGD maar gecontact omdat ik toch denk dat het corona is. Ik denk dit vooral door de pijn in mijn longen, ik heb die pijn nog nooit eerder gevoeld. De GGD geeft aan dat ik binnen moet blijven tot dat ik 48 uur klachten vrij ben dus daar wacht ik dan maar op.

Ik probeer iedere dag een paar uur te werken. Het verzet mijn zinnen iets. De tijd gaat ongelooflijk langzaam omdat ik dus niet naar buiten mag, door het werken voel ik mij nog een beetje nuttig en gaat de tijd dus een stukje sneller.

Ik heb sinds vanmorgen ook weer wat eetlust gelukkig. Voelde me best wel slap doordat ik geen hap door mijn keel kreeg, dat gaat dus beter. Nu is het gewoon afwachten. Na het weekend zal het denk wel over zijn. Dan zal ik daarna dus nog 48 uur moeten wachten en dan mag ik weer naar buiten!!

Duimen jullie voor mij dat ik snel weer een frisse neus mag halen?

Een gedachte over “Is het corona?

  1. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s