‘eenzame’ opsluiting

Na 5 dagen van semi eenzame opsluiting, Michael was wel bij me, kon ik vandaag even een halfuurtje in de tuin zitten. Op afstand van iedereen genoot ik van de warme zon op mijn gezicht.

Na 5 dagen van ziek zijn, mij beroerd voelen, slecht kunnen slapen, niet kunnen sporten, altijd hoofdpijn hebben en zere longen voelde ik me iets beter. Mijn longen protesteren nog steeds, dit is eigenlijk de afgelopen dagen alleen maar erger geworden. De andere dingen (koorts, hoofdpijn, spierpijn, rillingen) zijn gelukkig minder geworden.

Echt naar buiten, dus buiten de tuin, mag ik nog niet. Daarvoor moet ik echt eerst 48 uur volledig klachtenvrij zijn. Ik ben bang dat dat nog wel een paar dagen gaat duren maar ik maak er maar het beste van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s