Ik ben er weer hoor

Nou na 10 dagen ben ik er weer. Al ben ik bang dat dit geintje eerder al begon, ik had namelijk twee weken geleden al last van hoofdpijn achter mijn ogen maar dacht dat het stress was vanwege de bruiloft. Misschien was het toen dus toch al foute boel?

Maar goed, ik ben dus weer beter. Inmiddels ben ik ongeveer 36 uur vrij van symptomen. Ik mag van de GGD ook weer naar buiten. Dit doe ik dus ook, in mijn eentje. Het enige punt is dat ik dus heel erge steken heb in mijn zij. Als ik wandel dan doet dat echt zeer. Geen idee waar dat vandaan komt. Zou dat een teken zijn dat mijn conditie weg is? Of is het wat anders. Als één van jullie het weet dan hoor ik het graag!

Verder werk ik nog thuis. Bezoek geen mensen. Mijn moeder is verhuist en ik zou dolgraag haar huis zien maar het zit er nu niet in. Wat nou als ik mijn zusje toch aansteek? Dan moet ze meteen worden opgenomen. Vanwege de kuren die ze krijgt heeft ze namelijk geen witte bloedlichamen meer. Een griepje is voor haar dus levensbedreigend.

Verder doe ik het nog een beetje rustig aan. Mijn energie zit nog wat laag maar buiten dat voel ik mij heel erg prima. Ik krijg veel berichtjes van collega’s en familie en vrienden. Corona is toch voor veel mensen een beetje eng. En het voelde ook eng vooral toen ik ook moeite kreeg met ademen maar ik heb mij nooit echt in gevaar gevoeld. Ik ben wel blij dat het achter de rug is!

En nu? Nu lekker bijkomen. Rustig aan doen. Ik ga weer rustig een beetje hardlopen en probeer thuis wat oefeningen te doen. Kijk, de bruiloft is verplaatst maar dat betekend natuurlijk niet dat mijn lijf weer mag gaan lubberen. Ik moet dus een beetje in beweging blijven. En verder probeer ik sociale contacten nog steeds op afstand te houden. Ik ben er vrij zeker van dat ik het niet meer heb maar ik ga ook geen onnodig risico nemen natuurlijk.

Dan wil ik als laatste nog zeggen: denk vooral niet dat jij het niet kunt krijgen. Ik ging de laatste weken al bijna niet meer naar buiten en ik werd ook ziek. Houd je aan de regels die gesteld zijn door de regering. Ga niet naar buiten als het niet hoeft. Als je wilt wandelen/hardlopen ga dan alleen. Boodschappen, doe die ook alleen. Let een beetje op elkaar en blijf gezond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s