De moestuin!

Het is weer zo ver, het is weer april. Het zonnetje schijnt weer, het word weer warmer dus het moestuin seizoen is bij mij sinds zaterdag geopend!

Ik heb twee bakken in de voortuin. Dit zijn bakken op poten, dat vind ik enorm handig tuinieren! Hier heb ik een biologische moestuinpotgrond van de Welkoop in gedaan. Dit is het eerste jaar dat ik deze grond ga gebruiken. Tot nu toe ben ik tevreden. Hij houd het water goed vast waardoor de grond niet heel erg uitdroogt. Ook is het een erg luchtige mix wat ik erg fijn vind.

In mijn bakken zit het volgende: radijs, parijse markt (ronde wortel) en twee soorten sla.

Ik heb binnen nog 5 kleine stekpotjes met zaadjes erin. Hierin zit: paprika, tomaat, komkommer, courgette en bieslook. Ik had heel slim op een briefje geschreven welk potje wat was en toen haalde ik mijn potjes door de war dus nu is het een grote verassing wat er uit welk potje komt haha.

De komende maanden zal ik dus weer veel in de tuin te vinden zijn. Ik vind het echt altijd heerlijk om daar een beetje te rommelen! En de oogst is mooi meegenomen haha.

Heb jij ook een moestuin en wil je tips uitwisselen? Laat het me weten!

Een gedachte over “De moestuin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s