Klussen bij moeders

Mijn moeder is zoals jullie weten verhuist en wij helpen af en toe als er iets moet gebeuren. Dit keer moesten er lampen opgehangen worden, de brandmelder moest aan het plafond bevestigd worden en gordijnen moesten worden voorzien van haakjes en daarna opgehangen worden. Makkie zou je denken?? Think again.

Michael begon met de brandmelder. Dit ging hartstikke prima tot dat Hans binnenkwam, zijn jas aan de kapstok hing en het ding (de kapstok plus een berg jassen) van de muur kwam. Hans had dat ding een tijd eerder opgehangen dus die kon ook echt niet geloven dat hij van de muur gekomen was. Hans zou hem wel weer even ophangen. Trots liet hij zijn werk aan Michael zien. Die vond de kapstok niet echt handig hangen. Hij hing op zijn kop. Hans kon dus weer opnieuw beginnen. Wij lagen in een deuk. Dit kan alleen Hans gebeuren 😋

Ik zou mij richten op de gordijnen terwijl Michael de lamp in de keuken ging ophangen. Het zijn gordijnen met plooien en daar horen speciale haakjes bij. Het lukte niet. Google wist het ook niet. We hebben na 1,5 uur klooien de handdoek in de ring gegooid en zijn terug gegaan naar de winkel. Met andere haakjes gingen we met nieuwe zin weer naar huis. Spijtig genoeg werkte dat ook niet want nu gingen ze veel te laag en kwam er alsnog licht binnen. Pff wat een klus dit. Mijn moeder dook de naaidoos in en vond nog andere haakjes. Uiteindelijk hebben we die dus maar gebruikt en na een hele middag rotzooien hangen ze nu eindelijk.

Zoals je kunt begrijpen was dit dus een bijzondere middag. We hebben hard gelachen, binnensmonds gevloekt en stilletjes gebeden. Eigenlijk zou ik moeten gaan vloggen want God wat was dit een goed verhaal geweest. Op beeld zou dat een stuk pakkender zijn dan in schrift denk ik 😋

Goed voorlopig dus niet meer klussen. Ik heb mijn portie gehad. Gelukkig is ons eigen huis helemaal af. Ik kan geen gordijnhaak meer zien 🥴

Een gedachte over “Klussen bij moeders

  1. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s