Het gaat weer mis

Ongeveer 1,5 jaar geleden ging het mis. Ik kreeg last van paniekaanvallen en ging in therapie. Een halfjaar later dacht ik weer oke te zijn maar nu gaat het toch weer mis.

Ik voel mij opgefokt en opgejaagd. Ik voel mij gespannen en emotioneel. Ik heb vaker paniekaanvallen en een hoge hartslag. Ik voel mij gewoon niet meer echt mezelf.

Ik heb met mijn leidinggevende gesproken. Hij was nog niet op de hoogte van 1,5 jaar geleden. Ik heb erbij verteld dat ik nu, sinds enkele weken, weer last heb van paniekaanvallen en niet lekker in mijn vel zit. Dit alles ging via een Microsoft Teams gesprek omdat we niet op kantoor werken vanwege corona. Mijn leidinggevende reageerde goed, ik had eigenlijk ook niet anders verwacht, maar ik vond het wel erg spannend.

We hebben afgesproken te kijken of ik misschien wel weer naar kantoor kan. Er mogen niet teveel mensen op één plek zijn maar misschien kan ik wel, met de juiste afstand, een bureautje krijgen op locatie. Werk en prive is dan toch meer gescheiden. Ook heb ik Joke (mijn therapeut van 1,5 jaar geleden) gemaild met de vraag wat ik het beste kan doen. Ik denk dat in therapie gaan misschien weer het beste is maar is Joke dan ook de juiste persoon of moet ik dit keer echt naar een psycholoog? De wachtrijen zijn lang en bij Joke verwacht ik sneller terecht te kunnen, plus de vorige keer heeft ze mij prima geholpen. Ik wacht Joke haar mail gewoon maar even af.

Voor nu is het afwachten en proberen rustig te blijven. De eerste stap is gezet, ik heb het verteld. Nu op naar stap 2: hulp krijgen.

Een gedachte over “Het gaat weer mis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s