Online shoppen

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik ongelooflijk fan van de Decathlon. In deze lastige tijd vind ik naar een fysieke winkel gaan niet handig dus ging ik online shoppen!

Online shoppen vind ik altijd wat spannend. Je weet tenslotte niet hoe iets valt of hoe het er in het echt uit ziet maar ik wilde de gok nu toch gewoon wagen. In mijn winkelmandje gingen de volgende dingen: hardloopschoenen, een 3/4 tight en haarbanden.

Het duurde vrij lang (een volle week) voor ik het pakket binnen kreeg maar het was het wachten waard. De tight is super fijn, zakt niet af en is van fijn materiaal. Ik koos een L, deze zit perfect. XL had ook prima geweest, er zit namelijk een elastiek in welke je om je middel kunt vastknopen, dit zorgt ervoor dat de tight niet afzakt. Ik heb meerdere tights van de Decathlon en ze zijn allemaal erg fijn!

De haarbanden zijn een miskoop. Ze zakken jammer genoeg van mijn hoofd dus hier heb ik echt helemaal niks aan.

Dan komen we op het item waar ik het meest naar uitgekeken heb! De hardloopschoenen. Ik had ze al een aantal maanden op mijn verlanglijstje staan maar had ze toch steeds niet gekocht tot dat ik na 4 weken thuiswerken vond dat ik ze toch gewoon verdiend had! Ze gingen dus eindelijk in het winkelmandje.

Ik ben absoluut niet teleurgesteld. De schoenen zijn mooi, toch belangrijk maar ze zitten ook heerlijk! Ze hebben een goede zool en hebben een fijne demping. Het vetersysteem is zo gemaakt dat de schoen heel goed om je voet zit. Het eerste rondje hardlopen was erg fijn en ik hoef niet echt aan de schoenen te wennen. Fijne bijkomstigheid: mijn speciale zooltjes passen erin.

Op de haarbanden na ben ik dus erg tevreden over mijn bestelling! Bestel jij wel eens sportspullen op internet?

De producten:

https://www.decathlon.nl/p/hardloopschoenen-voor-dames-run-support/_/R-p-302395?currentPage=1&filter=all&mc=8558968&c=ROZE&orderId=nl683779162

https://www.decathlon.nl/p/joggingkuitbroek-voor-dames-run-dry-feel/_/R-p-308009?currentPage=1&filter=all&mc=8573201&c=ZWART&orderId=nl683779162

https://www.decathlon.nl/p/haarbanden-basketbal-dames-zwart-marineblauw-blauw/_/R-p-189511?currentPage=1&filter=all&mc=8542947&c=ZWART&orderId=nl683779162

Dit bericht is niet gesponsord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s