Hardlopen week 17

Afgelopen week was een heerlijke hardloop week! Het was prachtig weer en mijn benen voelde erg goed!

Maandag begon ik zoals altijd de week goed met een rondje rennen. Op het programma stond: 2 x 10 minuten hardlopen met in de rust 5 minuten wandelen. Ik had een drukke werkdag gehad dus ik wilde graag even mijn hoofd leeg lopen. Het lopen ging goed!

Op woensdagmiddag wilde ik meteen na mijn werk gaan lopen alleen liep het werk ongelooflijk uit dus besloot ik om 20:00 uur te gaan lopen. Dit was een goede beslissing! Het lopen ging erg goed en omdat het werk al lang naar de achtergrond verdwenen was liep ik ook heel ontspannen. Op het programma stond: 2 x 10 minuten hardlopen met in de rust 4 minuten wandelen! 🏃‍♀️

Op vrijdag kwam er een pakketje van de Decathlon binnen! Mijn nieuwe schoenen en tight kon ik zaterdag mooi meteen uittesten! Ze zijn beide heel erg goedgekeurd! Op het programma stond: 2 x 10 minuten hardlopen met in de rust 3 minuten wandelen. Het lopen ging fijn op mijn nieuwe stappers. Het was zonnig en best warm. Het was weer erg druk op straat, blijf het gek vinden dat er toch grotere groepen wielrenners op straat zijn of groepjes wandelaars maar goed ieder zijn ding.

Deze week was zoals je kunt lezen erg fijn!! Volgende week bouwen we de minuten hardlopen weer wat uit! Nog 3 weken en dan zit het schema er al weer op!

Tot volgende week bij een nieuw week verslag 😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s