Trouwen

Het is jullie vast niet ontgaan, Michael vroeg mij in augustus ten huwelijk en officieel zouden wij over 22 dagen trouwen. Tja dat gaat niet door. We hebben alles verplaatst naar 9 september en zelfs dat vonden we heel erg spannend. Tot gisterenavond.

Toen Rutte zei “na 1 juli zullen ook bijeenkomsten met 100 personen weer kunnen” Sprong ik een gat in de lucht! We hebben ongeveer 45 gasten dus dat moet dan helemaal goed komen! Wat een opluchting.

Het is gek dat we dus eigenlijk deze maand al zouden trouwen. We keken er ongelooflijk naar uit maar het mocht niet zo zijn. Door het te verplaatsen hadden we weer een datum om naar uit te kijken maar spannend bleef het natuurlijk, niemand weet wat corona allemaal voor ons in petto heeft. Natuurlijk is wat Rutte zei allemaal onder voorbehoud, als het virus weer oplaait dan kan het nog steeds zo zijn dat we dit jaar niet gaan trouwen maar laten we uitgaan van een positief scenario.

Over 125 dagen is het dus zover. Dan loop ik hand in hand met mijn grote liefde naar het altaar. Over 125 dagen ben ik mevrouw Ton. Maar voordat het zover is moet er nog wel wat gebeuren. Namelijk: mijn jurk moet ik nog doorpassen en laten aanpassen. De jurken van mijn moeder en mijn zusje (mijn getuigen 😉 ) laten aanpassen zodat ze perfect zitten. Mike moet zijn pak nog doorpassen en eventueel laten aanpassen. We moeten nog kijken voor een bruidstaart. Ik heb nog mijn afspraak voor mijn proefkapsel en make-up. We moeten de ringen nog even passen. We moeten nog kijken voor decoratie en een locatie voor de fotoreportage. Nog best wat te doen dus. Ik moet ook zeggen dat ik er geen zin meer in had toen we alles moesten verplaatsen. Ik had er best wel de pest over in en totaal geen motivatie om dingen aan te pakken maar nu we weer positief nieuws hebben gekregen heb ik er echt weer zin in!

Wij gaan dus weer even lekker plannen en dagdromen over ons grote mooie dag! Laten we hopen dat het op 29 mei keihard regent en op 9 september de zon fantastisch schijnt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s