Corona en Moederdag

Ik kan nu beginnen met een ongelooflijke cliché zin: “het zijn rare tijden”. Maar aangezien dat lichtelijk mijn strot uit komt begin ik met: “Moeders verassen voor Moederdag tijdens een pandemie, hoe pak je dat aan?”

Een verassing kan geen verassing blijven als ik hier al mijn plannen open en bloot op tafel leg daarom blijf ik cryptisch. Moeders is namelijk mijn grootste fan en leest dus alles.

De vriend van mijn moeder is jarig rond Moederdag en hij heeft ons (Mike en ik) uitgenodigd om een kop koffie te komen drinken. Volledig coronaproof met genoeg afstand en met maar 5 mensen in één groot appartement.

Zaterdag zitten wij dus bij mijn moeder voor de verjaardag van Hans. Het cadeautje voor Hans staat al sinds dinsdag te pronken op mijn eettafel en ook de verassing voor mijn moeder is gepland want ook al is er een pandemie wij gaan Moederdag natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan. Zo een fantastische vrouw als mijn moeder verdient een verassing.

Op 17 mei vieren wij dus (een ietwat verlate) Moederdag! Wat we gaan doen ga ik natuurlijk nog niet verklappen, je leest er achteraf hier natuurlijk alles over, maar leuk word het zeker! Het word errruugg leuk! Mijn zusje en ik zijn stiekem allemaal dingen aan het bespreken en plannetjes aan het smeden, ik word hier gewoon al zo enthousiast van!

Ik ben benieuwd wat mijn moeder denkt dat haar te wachten staat. Wat zou ze denken dat er gaat gebeuren? Heerlijk als jij het geheimpje wel weet maar een ander niet, echt heerlijk haha!

Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral 19 mei even langs op mijn blog, dan staat het hele verhaal online! 🙂

Een gedachte over “Corona en Moederdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s