Hardlopen week 21

En weer is er een week voorbij gegaan. En wat was het een lekker weekje zeg! Dit keer gooide ik de trainingen wel iets door elkaar, ik ging namelijk niet op maandag, woensdag en zaterdag lopen maar op dinsdag, donderdag en zondag. Kijk je mee?

Op dinsdag ging ik een rondje rennen. Heerlijk in de zon want het was prachtig weer! Aangezien ik zonder schema train inmiddels besloot ik 20 minuten op een wat hoger tempo te lopen. Het was aardig aanpoten maar het was een hele fijne training!

Op donderdag was ik vanwege Hemelvaartsdag lekker vrij dus besloot ik weer een lekker rondje te rennen. Het was warm, +- 20 graden, heerlijk weer dus voor een run! Ik ging voor 30 minuten rustig joggen. Geen gekke snelheids dingen, gewoon lekker genieten van het zonnetje! Vanwege de zon had ik voor het eerst weer mijn korte broek aan met het lopen! Heerlijk is dat, lopen met blote benen 🙂

Op zondag wilde ik graag naar recreatiegebied de Uithof om te lopen. Even een andere omgeving! In de Uithof heb je ook onverharde paden waardoor ik wat diverser kan lopen. Ik heb heerlijk gelopen, ondanks de regen, en echt genoten van de omgeving!! Tijdens het lopen heb ik nog een kwartiertje wat looptraining gedaan. Ik heb 4 oefeningen gedaan en deze een paar keer herhaalt: Tripping, Skipping, Hakken billen en Knieheffen. Ik wil dit vaker in mijn runs gaan doen zodat mijn techniek verbeterd.

Bij recreatiegebied de Uithof trainde ik begin dit jaar met het lopersproject van Olympus ’70. Een heel mooi gebied met asfalt en zand/grintpaden, dit maakt dat je heel divers kunt trainen. Ook is dit gebied perfect voor heuveltrainingen. Ik wil zeker vaker gaan trainen in andere omgevingen, het was namelijk echt heel erg leuk!

Deze week word ook weer prachtig, ik ga dus zeker weer 3 keer hardlopen! Hopelijk kijk je ook dan weer mee 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s