Fijne toch niet trouwdag

Vandaag zou het gaan gebeuren. Mike en ik zouden gaan trouwen. Om half 4 zouden wij elkaar het ja-woord geven. Zouden wij door het huwelijk aan elkaar verbonden worden. Tot de dood ons scheid.

Nu is het gewoon een werkdag. Niks geen jurk aan, geen mooie make-up, haartjes leuk. Niks van dat. Gewoon in mijn spijkerbroek achter mijn computer.

Het is ook nog eens prachtig weer. De foto’s zouden met dit licht vast prachtig worden. Laten we hopen dat het over 103 dagen ook lekker zonnig is!

Vanavond gaan we samen eten. Gewoon thuis. We halen chinees, hebben we trek in. Uit eten kan natuurlijk vanwege het coronavirus niet. We maken het gewoon gezellig. Onze échte trouwdag is 9-9, die dag laat ik ons niet meer afpakken!

Om uit te gaan van de positieve benadering: langer voorpet! Ook leuk :). Over 3 weken mag ik bijvoorbeeld mijn jurk weer even aan. Ik ben inmiddels best wat afgevallen dus ik ben best wel benieuwd hoe hij staat! Verder zijn de meeste dingen natuurlijk gewoon geregeld, we hebben alleen de datum moeten aanpassen 😉 Mike heeft zijn pak zelfs al bij zijn ouders gehangen, die mocht namelijk al mee naar huis :). Ik ben zo benieuwd hoe hij er uit gaat zien!

Nou ik ga weer verder met mijn dag, deze opeens zo normale dag! Op naar 9 september, we gaan er ondanks de maatregelen een knalfeest van maken! 🙂

Om deze blog nog positiever af te sluiten, hier wat grappige trouw foto’s / filmpjes 😛

Een gedachte over “Fijne toch niet trouwdag

  1. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s