Gaat ze het echt doen?

Het gaat gebeuren. Gewoon omdat het kan.

Al 7 jaar heb ik met veel plezier deze blog. Schrijven doe ik zeker iedere week en ik sla eigenlijk nooit een week over. Ik houd van schrijven! Over van alles en nog wat. Mijn blog is dus ook erg divers. Voor ieder wat wils.

Pas dacht ik ‘hoe leuk zou het zijn om te gaan vloggen?’ Over het trouwen, over Amerika, over mijn leven. Na overleg met Michael, ik kan namelijk niet voorkomen dat hij ook af en toe te zien is op het wereldwijde web, hebben we besloten er voor te gaan.

Het idee is om eens per twee a drie weken een vlog online te zetten. Rond de bruiloft of Amerika word dit misschien iets vaker, het hangt vooral af van hoeveel ik meemaak.

Momenteel ben ik een logo aan het ontwerpen en ideeën aan het verzinnen voor de vlogs. Ik maak nooit filmpjes dus ook dat wil ik een tijdje gaan oefenen.

Hopelijk over een tijdje dus de eerste vlog! Ik vind het wel spannend, het is toch weer iets heel nieuws. Ik ben benieuwd wat jullie er van gaan vinden, laat mij dit ook vooral weten! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s