Hardlopen week 22

Goedemiddag!

Week 22 was een prachtige week met heerlijk weer, ik heb dus ook weer 3 keer gelopen en het was genieten!

Ik heb deze hele week alleen maar rustige trainingen gehad, geen snelheid werk. Ik wilde vooral even mijn lijf en weekje ‘rust’ geven.

Dinsdag heb ik 5 km hardgelopen. Het was heerlijk weer dus het was absoluut geen straf! Het lopen ging lekker alleen heb ik wel ongelooflijke blaren, ze doen pijn en inmiddels zijn het nog net geen oorlogswonden..

Op donderdag ging ik er ook weer op uit. 6km dit keer! Ook deze training ging rustig en het was echt genieten!! Deze training is overigens te zien in mijn vlog!

Zondag ging ik naar het bos voor een training in een andere omgeving. Een keer niet alleen op asfalt lopen is ook alleen maar heel erg goed voor mijn benen. Het was warm die dag, daarom ging ik om 08:30 uur al lopen maar zelfs toen was het in de zon al best warm. Het lopen ging heerlijk! Blaren blijven wel een dingetje.. en inmiddels is mijn halve voet volgeplakt met pleisters en tape.

Blaren au au au..

Deze week was het eigenlijk alleen maar genieten! Geen gekke en moeilijke trainingen maar gewoon lekker lopen! Het was heerlijk! Daarbij was het natuurlijk ook ongelooflijk lekker weer en lopen in de zon is gewoon heel erg fijn!

Volgende week ga ik weer wat snelheid toevoegen in mijn trainingen. Kijk je dan weer mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s