Katten en…. #02

Katten zijn bijzondere beesten. Ze zijn eigenwijs. Ze zijn schattig. Ze zijn vaak ongelooflijk harig en in je hele huis vind je dus, juist ja, HAAR. Ze mauwen op momenten dat jij wilt slapen. Slopen je bank (en deurmat, oplaadkabels, oordopjes etc.). En liggen ALTIJD in de weg. Bijzondere beesten dus 😉

Vandaag in katten en…. gaat het over VEERTJES.

Mijn katten zijn obsessed door veertjes! Vooral van die mooie grote van een gans. Achter ons huis is een tuinderslaan hier vind je veel ganzen en dus ook vaak losliggende veren. Ik neem hier wel eens een paar veren van mee en maak deze dan erg goed schoon zodat Luke en Sky er mee kunnen spelen. Dat levert leuke beelden op!

Is jou kat ook zo gek op veren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s