weer een jaartje ouder

Het is vandaag 11 juni. Om 14:14 uur ben ik weer een jaartje ouder. 26 kaarsjes mag ik uitblazen.

Mijn moeder, Hans, zusje en oma komen vanavond een bakkie doen en gisteren kwam Lesley een stukje gebak halen. Morgen komen mijn schoonouders, zwager, schoonzus en nichtje nog langs voor pizza en taart/ijs. Verder geen spannende dingen want dat kan niet vanwege corona 😉

Ik denk dat we vanavond eten bestellen/afhalen. Ik ga natuurlijk niet koken op mijn verjaardag 😉 . Verder is het een gewone werkdag en verwacht ik geen spannende of gekke dingen.

Ik heb wel vanmorgen 26 minuten hardgelopen op mijn 26ste verjaardag. Dat vond ik erg leuk om te doen. Het was wel een beetje vroeg, om 06:15 uur stond ik al buiten. Ik dacht dat ik daarna heel moe zou zijn maar ik voel me dus echt super fris en fit! Vroeg opstaan voor een rondje rennen is dus super goed voor mijn hoofd schijnbaar!

Nou ik ga een stukje taart eten en genieten van het feit dat ik weer een jaartje ouder mocht worden.

Fijne dag allemaal 🙂

Een gedachte over “weer een jaartje ouder

  1. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s