Wat vind je van mijn vlogs?

Inmiddels staan er twee vlogs online en is vlog nummer 3 in de maak. Spoiler alert, deze komt zondag online! Ik heb plezier in het vloggen al voelt het soms ook nog wat ongemakkelijk. Vloggen in het openbaar vind ik bijvoorbeeld nog ongelooflijk gênant.. En ook vloggen met familie of vrienden er omheen vind ik nog een dingetje. Ik voel mij daarin nog niet vrij genoeg. Vanaf vlog 3 word dit trouwens wel wat relaxter want Michael stond opeens achter de camera! Wat leuke beelden oplevert.

Ik vind zelf dat de vlogs wel een leuke toevoeging zijn aan mijn blog! Het is leuk om ook eens op beeld zichtbaar te zijn in plaats van alles te schrijven. Het is belangrijk dat ik het leuk vind maar het is natuurlijk ook belangrijk dat jullie er graag naar kijken. Ik wil daarom graag jullie mening horen!

Laat mij hieronder weten wat je vind! Berichtjes, tips en adviezen zijn hartstikke welkom!

Bedankt voor jullie tijd! 🙂

2 gedachtes over “Wat vind je van mijn vlogs?

  1. Florence Stol

    Hoi Maan. Met veel plezier lees ik altijd je blogs. Je schrijft vlot, mooie zinsopbouw en altijd een leuke draai aan je verhaaltje.
    Mijn voorkeur gaat uit naar je blogs. Ik vind het gewoon leuker om te lezen dan te kijken. Maar ik zou zeggen, geef niet op. Wellicht verander ik nog van mening. 😉
    Groetjes, Florence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s