Hardlopen week 26

Goedemorgen! Week 26 was een hete week! Ik heb daarom máár 2 keer hardgelopen ipv drie keer. Kijk je mee?

Ik begon op maandag met een rondje. Het was 20 graden en dus al best warm. De rest van de week zou het nog veel warmer worden dus klagen mochten we deze maandag niet.

Ik heb 3 km gelopen op een vrij snel tempo (stuk sneller dan duurlooptempo) Het was een erg fijn rondje maar wel warm!

maandag 22-6

Vervolgens bleven de hardloopschoenen een aantal dagen in de kast liggen. Voor het werk lopen had gekund maar dan moet ik om half 6 al gaan lopen en dit vond ik iet wat aan de vroege kant. Ik heb dus gewacht tot het weer wat koeler werd. Dit was zondag! Ik heb daarom ook meteen de schoenen weer ondergebonden en ben een stuk gaan lopen.

Het was een fijn rondje. Het was het eerste rondje in tijden dat ik nuchter liep. Ik houd eigenlijk niet van nuchter lopen maar vanwege de IF eet ik niet voor 12 uur dus wilde ik het toch een kans geven. Gek genoeg ging het super lekker en had ik eigenlijk geen last van de honger. Ik liep op een vrij gemakkelijk tempo (het voelde maar iets sneller dan duurlooptempo). Bleek achteraf een stuk sneller te zijn dan hoe het voelde! Mijn hartslag was wel constant torenhoog. Volgens internet komt dat omdat je lichaam in de stress schiet omdat het opzoek moet naar een alternatieve brandstof. Hierdoor ga je vet verbranden wat natuurlijk top is! Al met al een fijne training dus 🙂

zondag 28-6

Ik heb dus maar twee keer hardgelopen deze week. Verder ben ik wel gewoon sportief bezig geweest. Ik heb de hele week gefietst naar mijn werk en heb ook nog gefietst naar muziekles op dinsdagavond wat uitkomt op een totaal van: 318 fietsminuten! Best netjes al zeg ik het zelf 🙂

Ik heb ook gewandeld. We doen dit eigenlijk altijd na de lunch met mijn collega’s. Gezellig en goed voor je hoofd 🙂 Ik kwam deze week uit op: 121 minuten wandelen. Ook niet verkeerd!

Week 26 was een fijne week. Het weer was heerlijk en ik heb daar dus ook van genoten! Het hardlopen kwam daardoor even op de tweede plaats maar dat moet kunnen zo op zijn tijd. In week 27 zijn de temperaturen weer wat schappelijker dus dan gaan we zeker weer minimaal 3 keer hardlopen. Kijk je dan ook weer mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s