AAN DE KOOK MET MAAN | vlog #4

Goedemorgen mensen!

Dit keer een heel ander soort vlog. We gaan namelijk koken! De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik geen held ben in de keuken. Het liefst kies ik voor gemak en ga ik voor een maaltijdpakket van Knorr! Dit keer stond er toch wél een erg culinair hoogstandje op het menu 🙂 Wil je weten hoe ik het er van af bracht? Kijk dan vooral de vlog! 🙂

PAS OP: Deze vlog laat een andere kant zien dan jullie van mij gewent zijn. Het is uiterst belangrijk deze vlog met een korreltje (wat zeg ik? ZAK) zout te nemen. Als je verwacht een vlog te zien met inhoud en actuele facts en in en outs die ergens op slaan dan zou ik adviseren op het kruisje rechtsboven in het scherm te klikken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s