Intermittent fasting WEEK 3

Nou dat was week 3 al weer! Deze week deed ik het iets meer freestyle. Ik hield mij niet altijd aan de 16 uur en stopte soms ook al bij 14 of 15 uur, net hoe het uit kwam en hoeveel honger ik had.

Het bevalt nog steeds erg goed. Ik heb als ik wakker word geen honger en vind het heerlijk dat ik dus niet verplicht een schaal yoghurt naar binnen hoef te duwen. Het lijk ook alsof mijn lunch nog beter smaakt omdat ik tegen die tijd wel wat honger heb.

Vorige week heb ik 5 van de 7 dagen 16 uur gevast. De andere twee dagen zat ik rond de 14 uur. Één van die dagen was zondag. Ik begon zaterdagavond al later aan mijn vastperiode omdat we tot een uur of 10 in een restaurant zaten. Daardoor moest ik tot 14:00 uur vasten op zondag maar ik wilde wel gezellig met Michael mee lunchen dus rond 12:30 uur heb ik brood gegeten. Ik wil hierin ook niet te streng zijn. Gezelligheid met mijn vent gaat in dit geval dan boven mijn vastperiode 😉

Verder heb ik nog steeds niet echt honger. Ik krijg wel vaak een halfuur tot uur voordat ik mag eten wat trek maar dit had ik toen ik wel nog een ontbijtje at ook.

Het grootste verschil vind ik echt hoe ik mij voel in mijn hoofd. Mijn hoofd is veel lichter. Ik voel mij mega gefocust en mijn ochtenden zijn dus ook erg productief! In combinatie met mijn therapie en meditatie werkt dit dus erg fijn.

Ik ga voorlopig nog even door. Ik wilde wat gewicht kwijt voor de bruiloft en zou daarna misschien weer stoppen maar ik twijfel of ik dat wil. Ik vind dit namelijk erg fijn en het niet ontbijten bevalt me echt heel erg goed. Het voelt niet eens echt als lijnen meer als een nieuwe manier van eten.

En dan weer de harde cijfers!

Even de cijfers van de vorige keren:
Startgewicht op 16-6: 71,6 kg
Buikomvang op 16-6: 96 cm
Gewicht op 23-6: 70,0 kg
Buikomvang op 23-6: 93 cm
Gewicht op 30-6: 69,7 kg
Buikomvang op 30-6: 92 cm

Op dinsdag 7-7 woog ik 69,3 kg en mijn buikomvang was 90 cm.

In deze drie weken van IF is er dus 2,3 kg aan gewicht af en mijn buikomvang is gekrompen met 6cm. Ik ben erg blij met dit resultaat!

Ik bedoel, kijk deze foto dan even joh, dat is toch gewoon een slanke chick 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s