De kogel is door de kerk

Nou het wachten en twijfelen en nadenken over Amerika is voorbij. Een paar dagen terug kregen wij al bericht van KLM dat de vluchten waren geannuleerd. Dat zei natuurlijk eigenlijk al genoeg maar we besloten toch Doets even te contacten en ze reageerde super netjes! We mogen omboeken naar volgend jaar 🙂

Dit jaar dus geen Amerika. Niet gokken in Vegas. Niet fietsen door San Franciso. Niet vliegen over de Grand Canyon. Niks van dat alles. Wel een weekje rondhangen in Tuinesië 😉 (slechte corona thuisblijf grap dit… sorry…)

We gaan nu wel opzoek naar een alternatieve huwelijksreis. Nachtje Nijmegen lijkt mij wel leuk, een andere stad in Nederland kan ook. Vliegtuigen ga ik dit jaar niet meer van binnen zien en ook de grens hoef ik niet perse over.

We gaan ons nu dus maar storten op de bruiloft en verder maar afwachten wat er verder nog op ons pad komt. Er is in ieder geval een ongelooflijke last van mijn schouders gevallen. Jullie weten ook dat ik mega slecht ga op onzekerheid dus godzijdank is dat achter de rug 😉

3 gedachtes over “De kogel is door de kerk

  1. Florence Stol

    Wat ben ik blij voor jullie. Nu hoeven jullie geen keuze te maken, het is gewoon duidelijk.
    Eerlijk gezegd hoopte ik dat dit zou gebeuren, want tijdens de reis van je leven wil je ook genieten en je geen zorgen maken.

    1. Ik moet zeggen dat de teleurstelling nog wel een beetje overheerst omdat we er erg naar uitkeken maar die onzekerheid deed mij echt niet goed! Een reis van 10.000 euro is niet iets wat ik met zoveel beperkingen toch even wil doen dus dat Doets ons op deze manier helpt is erg fijn! Nog een jaartje voorpret dus!

  2. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s