Hardlopen week 28

Goedemorgen! Week 28 was heerlijk! Het weer was fijn en de benen voelde goed!

We begonnen de week weer goed op maandag met een rondje rennen. Ik koos voor 3 km op een relax tempo en daarna nog 3 x 2 minuten sprint. Het was een fijne training en het voelde erg prettig! 🙂

maandag 6-7

Op woensdag bond ik de hardloopschoenen ook weer onder voor een intervaltraining. Ik begon met inlopen, dit deed ik ongeveer 10 minuten. Daarna heb ik 6 x 2 minuten gelopen rond de 5:30 min/km. In de rust deed ik 2 minuten joggen rond de 7:30 min/km. Ik eindigde met 10 minuten uitlopen. Inlopen en uitlopen is op relax tempo, snelheid is hier niet belangrijk het moet vooral heel ontspannen aanvoelen. Ik vond deze training erg fijn en ik wil daarom zeker vaker een intervaltraining gaan doen 🙂

woensdag 8-7

Op zaterdag wilde ik graag een duurloopje doen. Gewoon op rustig tempo. Ik koos een route die ik nog nooit eerder gelopen had en werd blij verrast want het was een mooie route die vooral langs het water liep! Ik liep rond de 7:00 min/km en het ging erg lekker! Ik wil dit rondje zeker vaker gaan lopen om te kijken of ik mijn tijd kan verbeteren.

zaterdag 11-7

Op zondag hebben we ook een sportieve dag gehad! Dit keer alleen niet hardlopend maar op de fiets! We hebben namelijk een fietstocht gemaakt met mijn schoonouders. We hebben in totaal ruim 40 kilometer gefietst en het was een erg mooie route! Tussendoor hebben wij een ijsje gegeten en een stuk appeltaart om vervolgens na +- 38 km te eindigen bij de Wollebrand voor het diner! Het weer was prachtig, ik ben zelfs ongelooflijk verbrand omdat ik mij vergat in te smeren.. Handig, erg handig. Het was een erg leuke middag en zeker weer voor herhaling vatbaar!! 🙂

zondag 12-7

Deze week ga ik ook weer 3x hardlopen. Misschien dat ik, als het weer het toelaat, ook nog een stukje ga fietsen op de racefiets. Of ik dit gedaan heb lees je volgende week! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s