Intermittent fasting WEEK 4

Week 4 is al weer voorbij. In week vier ging ik mezelf een beetje voorbij. Ik heb chocolade op, veel chocolade. De chips ging er ook lekker in. We zijn uit eten geweest en hebben ook nog een keer pizza op. Qua voedsel dus niet het beste weekend, ik verwacht dus ook dat de weegschaal niet heel aardig voor mij gaat zijn.

Ik heb mij deze week niet meer tussendoor gewogen. De batterijen van mijn weegschaal waren namelijk leeg en ik moest hiervoor zondag dus nog naar de action. Dinsdag was dus de eerste keer sinds een week dat ik weer een getal zag staan. Daarvoor zei hij ‘low’ wat ook best fijn was haha. Soms weeg ik nog wel eens op donderdag of vrijdag zodat ik kan zien wat het gewicht voor het weekend is, dit heb ik nu dus niet gedaan. Het is voor mij nu dus ook echt een verassing!

Ik had het deze week wat zwaarder. Ik zat psychisch ook wat minder goed in mijn vel. We hoorde dat Amerika waarschijnlijk niet door zou gaan maar zekerheid hadden we nog steeds niet. Onzekerheid ga ik ongelooflijk slecht op dus zocht ik mijn uitvlucht in chocolade. Vrijdag hoorde we dat we konden omboeken naar volgend jaar, de onzekerheid lag dus achter ons. Daarna merkte ik dat het verschuiven van mijn ontbijt weer wat beter ging. Vooral maandag (13-7) ging heel prima. Ik had wel rond 11:30 wat honger maar toen had ik er ook al bijna 17 uur vasten op zitten dus dat is niet zo vreemd.

Als ik naar afgelopen week kijk dan heb ik wel vaker 14 a 15 uur gevast dan 16. Op zich is dit niet erg want alles boven de 12 uur is goed want dan heb je al gezondheidsvoordelen. Wel hoop ik volgende week weer wat meer rond de 16 uur zitten gemiddeld.

Even de cijfers van de vorige keren:
Startgewicht op 16-6: 71,6 kg
Buikomvang op 16-6: 96 cm
Gewicht op 23-6: 70,0 kg
Buikomvang op 23-6: 93 cm
Gewicht op 30-6: 69,7 kg
Buikomvang op 30-6: 92 cm
Gewicht op 7-7: 69,3 kg
Buikomvang op 7-7: 90 cm

Op dinsdag 14-7 woog ik 70,0 kg en mijn buikomvang was 91 cm.

Deze week was qua gewicht dus een wat minder weekje. Ik ben eigenlijk qua gewicht weer terug op mijn gewicht van 23-6, wel is mijn buikomvang máár één cm gegroeid ten opzichte van vorige week. Dit vind ik al met al dus wel meevallen.

Er is nu in totaal 1,6 kg verdwenen en 5 cm rond mijn buik! Over twee weekjes mag ik voor de laatste keer mijn trouwjurk aan en daarna moet ik zorgen dat ik op gewicht blijf. Ik denk dat dat de grootste uitdaging word aangezien ik altijd erg schommel, zoals ook nu weer te zien is. Ik moet dus nog even kijken hoe ik dit ga aanpakken.

Ik ga in ieder geval gewoon vrolijk verder met IF, het bevalt mij namelijk uitstekend! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s