Aftellen en laatste dingen regelen

Over 55 dagen is het zo ver. Over 55 dagen gaan wij trouwen! Eindelijk 🙂

We zijn inmiddels de laatste dingen aan het regelen. Op 1 augustus mag ik mijn jurk voor de laatste keer doorpassen en passen ze hem indien nodig nog iets aan. Ook gaan we binnenkort kijken voor de bruidstaart en hebben we een afspraak bij het restaurant en een afspraak met de fotograaf. Ik heb inmiddels ook informatie aangevraagd bij een locatie waar we graag foto’s willen maken op de trouwdag, ik hoop dat ik hier snel iets over hoor!

We gaan aankomend weekend de uitnodigingen bestellen. We hebben vanwege corona twee uitnodigingen. Één voor de daggasten en één voor de gasten die alleen bij het diner zullen zijn. Voordat corona roet in het eten gooide hadden wij alleen daggasten. Wij wilde namelijk graag dat alle 40 gasten bij de ceremonie en het diner konden zijn. Door corona mogen er nu maar 20 gasten komen bij de ceremonie en hebben we dus de groep in tweeën moeten splitsen. Niet heel erg maar wel jammer natuurlijk!

Ergens in augustus hebben we ook nog een afspraak met de Babs. Ik moet ook in augustus het bedeltje voor aan het bruidsboeket nog naar de bloemist brengen en we moeten nog kijken voor wat aankleding bij het restaurant en ook de bedankjes moeten we nog samenstellen.

We hebben dus nog wel wat dingen te doen. Het zijn verder geen hele grote tijdrovende dingen dus dit moet allemaal zeker goed gaan komen voor de grote dag!

Ik kijk zo ongelooflijk uit naar de dag! Ik hoop dat het zonnetje lekker schijnt zoals deze scheen op 29 mei, onze oorspronkelijke trouwdag. De day after gaan we samen naar een hotel voor onze honeymoon. Even ontspannen na een dag met veel emoties en indrukken!

Ik kan echt niet wachten!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s