Trouwkaarten!

Vorige week was het zover, wij gingen eindelijk de trouwkaarten versturen! Aan mij de taak om de enveloppen te voorzien van adressen, de juiste kaarten in de envelop te schuiven en de enveloppen te voorzien van sluitzegel en postzegel! Een leuk maar precies klusje 🙂

Maanden terug hadden we het ontwerp al gemaakt. We hadden ze ook al besteld maar dit bleek, achteraf door corona, de verkeerde datum. Gelukkig hadden we ze nog niet verstuurd en de postzegels hadden we dus nog in ons bezit.

De kaarten hebben wij besteld bij made for moments. Een fijne site waar je alles zelf kunt aanpassen maar als je er echt niet uitkomt hebben ze ook een dtp afdeling. Voor ons was dit niet nodig omdat Mike in de grafische branche werkt en ik daar ook jaren in gewerkt heb.

Op dinsdag kwam het pakketje binnen en ik was blij verrast, ze zagen er goed uit. Tot dat Mike zei “is dat nou koper!?’. Bleek dat de kaarten waren voorzien van koperfolie in plaats van goudfolie, oeps. Na een belletje met de klantenservice werden er meteen nieuwe kaarten besteld en deze waren erg snel binnen, vrijdag al. En deze keer met goudfolie!

bovenste kaart: goudfolie / onderste kaart: koperfolie

Ik vind de kaarten zelf echt prachtig! Simpel, houd ik van, en stijlvol door het goud! Ook de enveloppen in de kleur oker vind ik er fantastisch bij passen. De kers op de taart is de sluitzegel, deze maakt het gewoon helemaal af. We hebben gekozen voor postzegels met een hartje, waarom simpele postzegels als je voor een hartje kunt kiezen toch 😉

Zaterdag, na dat ik ze allemaal geschreven en beplakt had, heeft Michael de kaarten naar de brievenbus gebracht. We hadden ook een kaart gepost voor onszelf zodat we hem konden volgen en wisten wanneer iedereen hem zou ontvangen! Dinsdag was het zo ver, hij viel op de deurmat! 🙂

Ik hoop dat de ontvangers hem net zo mooi vinden als wij hem vinden en dat iedereen aanwezig wil zijn op ons feestje. Vanwege corona vieren we het klein en intiem maar eigenlijk is dit juist heel erg leuk!

Nog 6 weekjes en dan is het zover. Ik kan echt niet wachten!!

2020-09-09T15:30:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

onze trouwdag ❤

PS: ik krijg veel vragen over de corona maatregelen. Uiteraard is onze bruiloft aangepast op de huidige tijd en zullen wij de gehele dag deze maatregelen opvolgen. Ook de 1,5 meter maatregel word nagestreefd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s